3 Gode Mascaraer
Den beste jeg har prøvd er Lancome sin Hypnose i sort, den får man fyldige og lange vipper med, ikke ofte man får begge deler i en mascara. Man må dog passe på å ikke få for mye mascara på kosten kan bli litt for mye og for dramatiske vipper, ta litt av på kanten før du påfører. Denne blir også bedre etterhvert som den blir litt "tørrere/tjukkere" i konsistensen. Klumper ikke og drysser definitivt ikke, så man slipper helt unna panda øyne. Litt dyr i innkjøp men min soleklare favoritt.

Liker  Lancomes Definicils i sort, denne får man ikke like fyldige vipper av som Hypnose, men er fin til hverdags hvis man liker en litt naturligere look enn den Hypnose gir. God kvalitet, har de samme egenskapene som Hypnose, bare den er litt tynnere i konsistensen så det er vel derfor det ikke blir like fyldige vipper. Men vippene blir veldig fine og lange med denne synes jeg, og ikke drysser den heller. Kjempefin for seg hvis du liker det litt naturlig eller som en reserve mascara.


Dette er en bra mascara for en billig penge og de har den i veldig mange butikker. Den drysser ikke og sitter lenge. Den gir veldig fine vipper, deler dem og gjør dem passe lange. Eneste minuset må være at man må påføre mascara i to lag for at det skal bli fyldig nok. Men dette er en god mascara for en fattig student eller for en med lite kling i lommeboka. :)


Hvilken mascara er din favoritt og hvorfor?

2 kommentarer

Eva

03.jul.2010 kl.11:15

Jeg hadde en gang Great Lash'en fra Maybelline. Jeg synes den var FÆL, rett og slett! Den klumpet bare og resultatet ble grusomt. Huff, anbefaler den til INGEN, selv de fattigste burde ikke kjøpe denne. Dårlig kjøp - ingenting annet!

Bella

03.jul.2010 kl.11:48

Eva S. L: virkelig? jeg synes nå Maybeline mascaraen er veldig tynn i konsistensen, derfor man må påføre to lag for å få det bra, kjøpte den for litt siden for å ha i backup. :) Det er nå min mening i hvert fall.

Skriv en ny kommentar

Bella

100, Osloleser bloggen nå.


Norske blogger

Arkiv

hits