Teltet - nytt fashionstatement-plagg?

Jeg var innom nelly.com en tur i går kveld som mange ganger før for å sjekke ut om det var kommet inn noen nye kule klær. Etter å ha kikket litt gikk det opp for meg at teltet faktisk er en fashionstatement i år, tro det eller ei! Jeg er mer fan av klær med innsving i livet og som er mer skreddersydd jentekroppen enn den moten som er nå med megastore topper lettere henslengt over kroppen. For all del, det kler noen og de ser veldig fine ut i det og det kan bli bra hvis man har riktige accessoarier til osv,men for meg blir det litt potetsekk. I alle fall om det blir like stort som bildet under. De tre plaggene er også perfekte eksempler på hvordan man ikke skal kle seg hvis man har noen kilo for mye. 

Formløse klær med horisontale striper, ruter og store mønstre og prikker kan fort se veldig feil ut på en som har noen kilo ekstra eller er litt uproporsjonert.
Hva mener dere, er telt best ute i naturen eller funker det som mote også?


8 kommentarer

Stineemoor

01.sep.2010 kl.01:49

syns igrunn det er litt fint med slik, særlig for folk inkl, meg som kansje har litt mer frodige former enn andre, og som ønsker å skjule dette litt, uten å måtte gå med store hettegensere og annet tøy som kansje ikke er så fint!;)

Bella

01.sep.2010 kl.01:58

Stineemoor:horisontale striper er ikke å skjule vekta da.. :) Men enig i at litt større klær kan skjule ting. Men bildeeksemplene her med disse mønstrene viser faktisk at alle ser litt større ut enn de egentlig er i disse klærne.

♥KCC♥

01.sep.2010 kl.03:21

Synes det er fint jeg, men jeg kler det ikke. hehe XD

OneFashionWorld

01.sep.2010 kl.06:29

Jeg syns det passer best ute i naturen. Klærene får små kvinner til å se stor ut. OG det er litt negativt.

Synne - Photography

01.sep.2010 kl.07:00

Njaa, jeg liker store topper og sånn, men ikke SÅ store. Dessuten så var ikke akkurat de der så fine... Prikker og striper er ihvertfall ikke helt min greie. Men det at mange tror at store klær får man til å se tynnere ut er jo bare feil! Joggebukse f.eks.. S-T-Y-G-T. Så nei, telt og sånn høres mest hjemme i naturen ^^

Maria Ljung

01.sep.2010 kl.12:11

jeg har to slike gensere nå. en helt vanlig grå og en med horisontale striper. syns det er kjempetøft! men jeg er ganske liten i fasongen da, har ikke særlig med kurver og greier, så det er kanskje penere på slike som meg?

Stian Karlsen - fotografi

01.sep.2010 kl.14:48

Jeg må si jeg liker det. Så lenge plagget ikke blir brukt til å 'skjule' noe, så er det absolutt flott å se på.

Kaisa Gundersen

01.sep.2010 kl.18:34

jeg syntes det kan være fint jeg :-)

Skriv en ny kommentar

hits